Ang munggos lng akoa tsang, aguy wala nko ka adto sa korean store limut ko munggos. Giunsa nimu pagluto ang isda? prito?
Salamat sa mga bisita ces, ug comments haay wala nku ka visit tanan nimu blog, tagsa tagsa ra everyday and left comments ky gabii naman ko ka bloghop oi, nya na adik ko fb, late bloomer jd ko oi hehehe, ugma nku tiwas sa uban blog tsang ha, nytnyt nko.
I miss eating Mungo,especially kapag maraming Malungay or ampalaya leaves.
ReplyDelete**You're welcome and thanks for keep joining us every week. Happy Friday
wow sarap! kakagutom!!!
ReplyDeleteNaku sobrang namiss ko na ang mungo! DI kase kumakain si hubby nyan kaya di ko maluto dito. Pero ang fish, naku ubos yan kay Mark... hahaha
ReplyDeleteAC of
Happy Home-Making
Happy Home-Cooking
Mung Bean, my favorite, with spinach and a little bacon strips..Yummmm!
ReplyDeletei miss munggo.... i want some te ces
ReplyDeletewow Cecs, sobrang sarap ng food mo. I love munggo talaga, parisan pa ng fried tilapia naku talagang madami ako makakain hehehe
ReplyDeletesarap naman nyan.. buti yung fillet kasi di na masyadong malansa diba ate..
ReplyDeleteAng munggos lng akoa tsang, aguy wala nko ka adto sa korean store limut ko munggos. Giunsa nimu pagluto ang isda? prito?
ReplyDeleteSalamat sa mga bisita ces, ug comments haay wala nku ka visit tanan nimu blog, tagsa tagsa ra everyday and left comments ky gabii naman ko ka bloghop oi, nya na adik ko fb, late bloomer jd ko oi hehehe, ugma nku tiwas sa uban blog tsang ha, nytnyt nko.
I love this recipe, thanks for sharing it. It looking delicious and rich in nutrition.
ReplyDeleteLakewood personal trainer